De concierge krijgt het makkelijk met GPAlert

De concierge

De concierge heeft de belangrijke taak om alles binnen een organisatie soepel te laten verlopen. In veel gevallen is de concierge ook nog eens verantwoordelijk voor meerdere gebouwen waarbij er soms onnodig heen en weer wordt gereisd. U heeft vast weleens gedacht “Hadden ze dat niet eerder kunnen melden, nu moet ik alweer terug!” Het help zeker als defecten zo snel mogelijk bekend zijn bij de conciërge zodat deze zelf goed kan plannen wanneer welk probleem wordt opgelost.


De oplossing

De oplossing licht eigenlijk voor de hand. Het belangrijkste is om ervoor te zorgen dat de meldingen snel en compleet direct bij U binnenkomen. Dit is nu precies wat de GPAlert service en app voor U kan doen. GPAlert is een app waarmee de melder zeer snel een melding kan doen. Dit is inclusief een foto, notitie en locatie zodat U als concierge zelf kan bepalen in welke volgorde de defecten het beste opgelost kunnen worden. U weet immers als geen ander hoe het werk het meest efficiënt gedaan kan worden.


De volgende stap

Het belangrijkste is dat U als concierge kunt ervaren of de melding app van GPAlert u helpt in uw werk. Daarom kunt u zonder enige verplichting een account aanmaken en het zelf ervaren. Als U denkt dat het uw werk makkelijker en plezieriger maakt kunt U kijken welk pakket het beste bij U past. Uiteraard is de dienst maandelijks te stoppen zodra U het niet meer nodig heeft. Na het aanmaken van een account vindt U binnen de beheeromgeving alle documentatie om binnen 10 minuten uw eigen dienst op te zetten.

Hoe werkt GPAlert? Gratis account
Top