Gevaarlijke situatie melden

Gevaarlijke situatie

Gevaarlijke situaties komen overal voor. Denk bijvoorbeeld aan verkeerssituaties of zoals op de foto een brug die elk moment kan instorten. Helaas herkent niet iedereen deze situaties. Herkent u de situatie wel? Mooi, maar wat doet U ermee? Het liefst delen we onze kennis om ongelukken te voorkomen. Helaas weten we meestal niet bij wie we moeten zijn.

Waar meld ik een gevaarlijke situatie?

Het grootste probleem is vaak de moeite die het kost om de gevaarlijke situatie bij de juiste persoon te krijgen. Eigenlijk zou dit niet meer moeten kunnen met de huidige stand van techniek. Tegenwoordig bezit iedereen een mobiele telefoon. Het melden van een situatie met de juiste app voelt niet eens als een technisch hoogstandje maar meer als iets dat er al lang zou moeten zijn. Gelukkig bestaat deze app inmiddels.

Meld snel en eenvoudig met de GPAlert app

De GPAlert app kan het melden van onveilige situaties heel goed ondersteunen. Het grote voordeel van de GPAlert app is dat een melding zeer snel en volledig gaat. De normale bezigheden worden nauwelijks onderbroken. De melding komt direct bij de juiste persoon terecht.

Makkelijk proberen van de app

Bent U verantwoordelijk voor een object waarvoor U graag een meld dienst zou hebben? U kunt zelf al een eenvoudige eigen meld dienst opzetten met GPAlert. Hulp nodig? Na registratie is een support functie beschikbaar.

Hoe werkt GPAlert? Gratis account
Top