Kinderopvang – Onveilige situaties nog sneller oplossen.

Kinderopvang

Elke kinderopvang heeft een beheerder die ervoor zorgt dat alles in een perfecte staat is. Als beheerder voel je je natuurlijk verantwoordelijk om elk defect en probleem zo snel en goed mogelijk op te lossen. Voor de begeleiders is het ontzettend prettig en geruststellend als de omgeving helemaal in orde is.

Veiligheid bij de kinderopvang

Uiteraard is de veiligheid bij de kinderopvang van groot belang. We moeten er niet aan denken dat door een defect bij de deur er kinderen weg kunnen lopen of dat kinderen zich verwonden vanwege een mankement. Aan de kwaliteit van de reparaties geef je zeker de goede aandacht. Maar gaan deze reparaties ook snel genoeg?

Meerdere kinderopvang locaties

Het is te verwachten dat je als beheerder niet altijd op de locatie bent. Zeker als je als beheerder meerdere locaties moet ondersteunen. In dit geval zou het efficient werken als een begeleider direct een melding naar jou kan sturen. Zelf kun je vaak het beste inschatten hoe urgent dit is en hoe dit het beste in jouw planning past.

Hoe kan GPAlert helpen in de kinderopvang

GPAlert is een meldingen service waarmee een begeleider in minder dan een minuut een volledige melding inclusief foto kan maken met een mobiele telefoon. Deze melding wordt vervolgens door de workflow functie direct naar de juiste persoon gestuurd. De melding zelf kan ook voor registratie doeleinden worden gebruikt. Interesse? Lees dan verder op Hoe werkt GPAlert.

Hoe werkt GPAlert? Gratis account
Top