Vereniging van Eigenaren vastgoedbeurs

VVE VastgoedbeursGPAlert heeft weer een mooie dag achter de rug bij de VVE Vastgoedbeurs van RTR events in Den Haag. Veel bezoekers toonden oprechte interesse in de melding app van GPAlert. Hiervan waren de meeste  actief betrokken bij een Vereniging van Eigenaren.

Voor deze beurs hebben wij speciaal een vaak voorkomende case beschreven. Deze geeft een goed beeld geeft van de mogelijkheden van GPAlert binnen de Vereniging van Eigenaren. Deze case willen wij U niet onthouden.

 

 

 

 

CASE


GPAlert voor de Vereniging van Eigenaren

Ontevredenheid bij bewoners

U herkent vast de ontevredenheid van bewoners over problemen in het pand die niet worden opgepakt. “Die lamp is nu al een week stuk en nog niet gemaakt”. Dat terwijl geen van de bewoners de moeite neemt een melding te maken via uw website, email of telefoon.

Onze oplossing GPAlert

GPAlert heeft een mobiele app ontwikkeld waarmee de drempel om een melding te doen aanzienlijk wordt verlaagd. De meeste bewoners hebben een smartphone en kunnen met behulp van de GPAlert app direct een melding maken van het probleem.

Geen lange wachttijden aan de telefoon of uitstellen van een melding tot U weer tijd heeft. Direct ter plekke binnen een minuut een melding maken van het probleem.

Als beheerder van de vereniging van eigenaren ontvangt u de gedetailleerde melding. Deze melding bevat de GPS coördinaten, een foto en een door de bewoner ingevoerde meldtekst.

Met de optionele workfow instellingen (vanaf GPAlert standaard) bent u bovendien in staat om direct de juiste persoon of afdeling actie te laten nemen. Dit terwijl u nog steeds centraal alle meldingen kunt ontvangen.

Hoe werkt GPAlert? Gratis account
Top