VVE beheer

VVE Beheer

Ontevredenheid bij bewoners VVE

Elke VVE herkent vast de ontevredenheid van bewoners over problemen in het pand die niet worden opgepakt. “Die lamp is nu al een week stuk en nog niet gemaakt”. Dat terwijl geen van de bewoners de moeite neemt een melding te maken via uw website, email of telefoon.

Eenvoudig melden aan de VVE

Uiteindelijk ligt de oplossing in het laagdrempelig maken van het melden van problemen. Voor het laagdrempelig melden van ongemakken is het belangrijk dat de melding direct en op locatie gemaakt kan worden. Van uitstel komt immers afstel. Telefonisch melden heeft als nadeel dat je vooraf niet weet hoe lang het gaat duren. Daarnaast is een gesproken melding niet altijd compleet. Melden via de website van de VVE gaat meestal vanaf een computer. En hiervoor zul je eerst naar huis of kantoor moeten.

Melden aan de VVE via de mobiele telefoon

Gelukkig hebben we in de huidige tijd bijna allemaal een mobiele telefoon. Nu kunnen wij email gebruiken maar er is nu een mooiere oplossing beschikbaar. Met behulp van de GPAlert app kan een melding eenvoudig worden gemaakt en direct worden voorzien van foto’s, locatie en beschrijving. Een melding maken met GPAlert kan in minder dan een minuut.

Het kan nog mooier voor de VVE

In plaats van de melding naar een persoon binnen de VVE te sturen is het nog mooier als de melding afhankelijk van het soort direct bij de juiste persoon terechtkomt. Vaak wordt het wisselen van een lamp gedaan door een van de bewoners. Een schoonmaak klus kan direct bij de schoonmakers terechtkomen. Of een probleem met een woning direct bij de eigenaar. Dit alles is mogelijk met de GPAlert workflow.

Vastleggen van meldingen door de VVE

Door een kopie van de melding aan de VVE te sturen wordt er een goede registratie bijgehouden van de problemen.

Geïnteresseerd in de oplossing van GPAlert?

Als je tot hier hebt gelezen ben je geïnteresseerd geraakt in het idee. Vanaf hier zou je het volgende kunnen doen:

  • Bekijk hoe de GPAlert app in de praktijk werkt
  • Vraag een demo aan
  • Maak een gratis account aan om een indruk te krijgen
Hoe werkt GPAlert? Gratis account
Top