GPAlert feature beschrijving Workflow

GPAlert Feature

Op deze pagina leggen wij het doel van de workflow functie uit en hoe deze is ontstaan binnen GPAlert.

Doel van workflow

Bij het maken van meldingen is een geadresseerde onvermijdelijk. Iemand zal de melding moeten gaan afhandelen. In het conventionele model is er iemand die de melding aanneemt en deze uitzet naar de juiste persoon. Met de workflow functie wordt het verdelen van meldingen door GPAlert overgenomen. Dit bespaart tijd van onze klanten en zorgt ervoor dat de melding sneller bij de juiste persoon komt.

Kopie afzender

Kopie afzender werkt alleen bij de besloten service. In dit geval is de melder bekend. Het is dan mogelijk dat de melder een copy van de melding ontvangt.

Ontstaan van deze functie

De workflow functie hebben wij vanaf het begin van GPAlert gepland omdat de toegevoegde waarde voor de klanten direct duidelijk is.
De Kopie afzender functie hebben wij geïntroduceerd zodra de besloten service functie beschikbaar is gekomen. Dit in combinatie met de wens van een van onze klanten om bevestiging te hebben van het verstuurde bericht.

Hoe gebruik ik workflow

Hoe U workflow binnen GPAlert kunt instellen is beschreven in de handleiding. De handleidingen vindt U in de beheeromgeving. U kunt in de beheeromgeving komen door een gratis account aan te maken.

Hoe werkt GPAlert? Gratis account
Top