Melden van zwerfafval

Zwerfafval

We ergeren ons allemaal aan het zwerfafval dat we overal tegenkomen. Op straat, op het strand in het park. Maar wat kunnen wij eraan doen?

Hoe beheer ik het zwerfafval?

Als beheerder van een gebied wil je dat natuurlijk vrij van afval hebben? Er wordt van alles aan gedaan. Periodieke opruim acties. Maar wat als er de volgende dag afval wordt gedumpt? Dan ligt het er weer eventjes. Of het gebied is te groot om continue op afval te controleren?

Kracht van bezoekers en beheerders

Bezoekers en beheerders kunnen samen effectief zwerfafval bestrijden. Bezoekers melden wanneer en waar afval is gevonden. De beheerder kan dan tijdig passende maatregelen nemen om het zwerfafval op te ruimen.

De zwerfafval app

Een app om zwerfafval te melden geeft de bezoekers de mogelijkheid om eenvoudig afval te melden. Als beheerder wil je het liefst een zo volledig mogelijke melding hebben. Als bezoeker wil je zo min mogelijk tijd spenderen om een melding te maken. Is GPAlert nu deze gewilde app. Zeker, met GPAlert maak je binnen een minuut een volledige melding inclusief foto, GPS locatie en optioneel een notitie. Maar GPAlert is veel meer dan dat. Behalve afval kunnen er vele andersoortige meldingen gemaakt worden.

Geïnteresseerd?

Geïnteresseerd in het effectief bestrijden van afval? Je zou een van het volgende kunnen doen:

  • Bekijk hoe de GPAlert app in de praktijk werkt
  • Vraag een demo aan
  • Maak een gratis account aan om een indruk te krijgen

 

Hoe werkt GPAlert? Gratis account

 

Top