Makkelijk melden van problemen

Makkelijk melden

Het melden van problemen is tot op de dag van vandaag niet optimaal. Op veel plaatsen werken we mog met bellen, langsgaan of vanachter de computer. Maar vanaf nu kan het melden van een probleem heel makkelijk.

Eigenschappen van makkelijk melden

Allereerst is het belangrijk om te weten wat nu makkelijk is. We hebben hiervoor onderzocht wat de eigenschappen zijn van makkelijk melden.

  • Snel
  • Eenvoudig
  • Direct
  • Op locatie
  • Volledig
  • Afgestemd
  • Vanzelf
  • Beschikbaar

Hoe makkelijk is melden nu?

Als we kijken naar het maken van een telefonisch melding dan zijn er een aantal factoren die het minder eenvoudig maken. Een ervan is dat het niet altijd vooraf bekend is hoe lang een melding gaat duren. Een tweede is dat de melding alleen gesproken is. Ontbreken van bijvoorbeeld foto’s maakt het moeilijker om de situatie goed in te schatten.

Als we kijken naar het maken van een melding vanachter de computer dan is dit meestal een melding achteraf en niet op locatie. Dit heeft als gevolg dat veelal van uitstel afstel komt.

Bij het persoonlijk maken van een melding moeten we op zoek naar de juiste persoon. Als deze beschikbaar is dan is dit een mooie manier. Helaas is dit niet altijd het geval.

Veruit de meeste manieren van melden hebben iets dat het minder makkelijk maakt.

Makkelijk melden met een app

In deze tijd bezitten de meeste mensen een mobiele telefoon. Met de juiste app wordt het melden van een probleem wel makkelijk. Laten wij even kijken of de app aan de eigenschappen van makkelijk melden voldoet.

Snel
Een melding kan in minder dan een minuut gemaakt worden.

Eenvoudig
De gebruiker wordt door de melding app geleid.

Direct
De meeste mense leven met hun mobiele telefoon. Deze is altijd voorhanden om direct een melding te maken.

Op locatie
De melding kan direct op locatie gemaakt worden met de telefoon. Uitzondering is natuurlijk het rijdend maken van een melding.

Volledig
De melding kan worden voorzien van een categorie, text en foto.

Afgestemd
De beheerder heeft mogelijkheden om het meldproces op de situatie af te stemmen.

Vanzelf
Hoewel de melding zelf gemaakt moet worden zorgt de app ervoor dat de melding wordt voorzien van de locatie. De workflow functie zorgt voor het afleveren bij de juiste persoon.

Beschikbaar
In tegenstelling tot een telefonische helpdesk kan de app 24/7 worden gebruikt voor het maken van een melding.

Makkelijk proberen van de app

U kunt het melden eenvoudig proberen met de app. U kunt zelf al een eenvoudige eigen meld dienst opzetten met het gratis abonnement. Hulp nodig? Na registratie is een support functie beschikbaar.

Hoe werkt GPAlert? Gratis account
Top